Stimați colegi,

 

Dorim să vă aducem la cunoștință noutatea acestei ediții, și anume modificarea centrului de Conferință.

 

Ediția 2019 va avea loc la Centrul Cultural Ion Besoiu, cu prânzul organizat în cadrul hotelului Ibis.

 

Centrul Cultural Ion Besoiu Sibiu este situat în imediata vecinătate a Hotelului IBIS și oferă un spațiu generos pentru expoziția partenerilor evenimentului și o sală de conferințe cu o capacitate mai mult decât suficientă, mai aerisită și pregatită să vă întâmpine cu brațele deschise.

 

Societatea de Imagistica Sânului din România anunță organizarea celei de-a X-a Ediții a Conferinței Naționale de Imagistică a Sânului, la Sibiu, în perioada 15-16 noiembrie 2019.

 

Și în acest an vă invităm să participați la cursul organizat în România de către European Society of Breast Imaging (EUSOBI) în colaborare cu Societatea de Imagistica Sânului din România (SISR). Acest curs este expresia cooperării între cele două societăți profesionale, cooperare care a început în urmă cu câțiva ani, sub forma unor schimburi de opinii și cursuri, pentru ameliorarea practicii în imagistica sânului.

 

Tematica cursului - Advanced breast imaging: MRI and CESM. Prima parte a cursului, teoretică, este gândită pentru un nivel mediu de pregătire în imagistica sânului cu o abordare multimodală. Partea a doua, practică, urmărește implicarea decizională a participanților prin cazuri variate analizate împreună cu lectorii cursului.

 

Numărul de participanți este limitat la 60, iar ocuparea va fi efectuată după regula “primul venit – primul servit”.

 

Obiectivul final al cursului este de a oferi posibilitatea unei confruntări cu perspective europene ale imagisticii sânului, marcate de amprenta lectorilor și consolidarea unei practici corecte în imagistica senologică. Așadar, vă invităm să participați la acest curs european de imagistică senologică în fosta capitală culturală europeană, Sibiu, în data de 14 noiembrie 2019, iar apoi să aprofundăm cunoștințe despre imagistica senologică în cadrul Conferinței.

 

Programul științific al Conferinței va include sesiuni de prezentari orale, mese rotunde și dezbateri axate pe noutățile din imagistica senologică. Calitatea informațiilor prezentate interactiv în cadrul conferinței de către lectorii invitați din țară și străinătate, precum și participarea dumneavoastră la acest eveniment, sperăm să asigure succesul acestei ediții.

 

Vă așteptăm cu speranța unei întâlniri cel puțin la fel de plăcute ca cele din anii trecuți!

 

Consiliul Director al Societății de Imagistica Sânului din România

 

Pentru inregistrare sau orice alte detalii, va invitam sa vizulizati site-ul evenimentului: https://sisr2019.medical-congresses.ro

 

SISR © 2008 - 2020